Prensss24 Bebeğimin aĞzına süt geliyor uyurken hafif tükürüyor gibi ağzında baloncuk yapıyor,, yüzünü ekşitiyor ne yapmalıyım sizce karşılaşan arkadaşlar var mıdır ? Ne önerirsiniz, yediklerimden mi oluyordur ????
aras41 Prensss24 ne kadarlık canım ? Sevi bebenin reflü yatakları var onlardan aşırı tavsiye ederim 6 ay ekim ayağımda onda salladım uyudu onda kaldı her yere taşıdım çok rahat ettim bebeğinde rahat eder bir de yeni doğmuşsa sağa ya da sola yatır düz yatırma tükürüğü boğazına kaçabilir Allah korusun.
Prensss24 Bi öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar bir de çok ağlıyor rüflüden mi atak döneminden mi anlamadım
aras41 Prensss24 rica ederim ne demek tabi yediklerinizden de olabilir lifli gıdalar tüketmeye çalışın, bebeğinizin beslenmesinden sonra mutlaka gazını çıkartın hemen yatırmayın az az ve sık besleyin
Ceren55 Prensss24 doktora götürün bence daha fazla ilerlemeden reflü mamaları oluyor damlası falan oluyor tabi rahatsızlığın derecesine bağlı
Prensss24 aras41 çok teşekkür ederim daha da dikkat edecem💐kitap gibiler hemen etkileniyor belli ediyorlar ya