Boniboncukkk selam kolik bebek olabilir mi? Burun tıkanıklığı haricinde bende gündüz rahatim aslinda ama gece uyumuyor hem burun tıkanıklığı hem kolik bizi epey yıprattı gece uyusun diye arabaya atıp sokak sokak turladığımız bile oldu şu kısacık 1 ayda.
Günde 3 kere özellikle emzirmeden önce serum fizyolojik ile temizliyorum sonra emziriyorum yine de bana mısın demedi. 4moms aldık onda da durmadı. Gaz giderici suruplarda fayda etmedi kekik suyuda rezenede.
Foruma bu soruyu sorduktan kısa bir süre sonra bi araştırma yaptım belki sana da faydası olur denemediysen
Bezini kontrol edip burnunu temizledikten sonra emzirdim sırtına ve göğüsüne havlu ısıtıp zıbın üzerinden koydum, yarım kundak yapıyorum kendisini uyandirmamasi için ayni sekilde kundaginda sirtina gelecek kısmını ısıttım, soğanı kabuğuyla beraber ikiye bölüp üzerine gelişi güzel karanfil diktim başucuna koydum, benim kızımda hafif öksürük vardı onun içinde hakiki sızma zeytinyağı ile dövülmüş sarımsagı masaj yaparak ayak tabanına sürdüm çorap giydirdim yaklaşık 3-4 saattir uyuyor ağlamasını beklemeden ağzını sapırdatarak uyanma sinyalleri verdiğinde emzirmek için uyandirdim ve yine havlulari ısıtıp koydum uyumaya devam etti tabi benim bebeğim kolik bebek aynı zamanda elektrik süpürgesi sesiyle uyutuyorum 😬 ancaakkk tüm bunların iyi gelip gelmediğini akşam 18.00 den sonra teyit edebilirim çünkü o saatler bizim ağlama nöbetlerimizin başladığı ve 22.00 gibi zirve yaptığı saatler 🥲 belki de şuan beni kandiriyordur geceye hazirlik yapiyordur uyuyarak bilemiyorum 😬