Burcusimaaaayy 7 aylık bebeğim sürekli ağlayarak uyanıyor gündüz çok kısa uyumaya başladı. Gece sürekli ağlayarak kalkıyor. Aslin da 6. Aydan beri böyle. Sizin nasıl gidiyor?
DemetF Burcusimaaaayy 7 8 9 bole devam eder 10 ayi bilmiyorum henuz ama bizde de o aylardan beri uyku problemi basladi
Burcusimaaaayy ezgiiturkk demin ağlamaktan kustu. Sanki yenidoğan gibi sadece kucak bağırarak ağlama 😔
Habibetlppp 6 aydan 7. Aya kadar dediğin gibiydi uyumak istemiyordu asla uyuyunca kısa uyuyor ağlayarak uyanıyordu 15 gündür masallah baya düzelttim gibi geceleri saat bası uyanıyordu şükür şimdi bir kaç kere uyanıyor
Burcusimaaaayy Habibetlppp tam ne kadarlık şu an? Biz 7 ay 2 günlüğüz. 6 aydan beri böyle. Geçecek gibi de durmuyor 😔
Habibetlppp Burcusimaaaayy 7 ay 12 gunluk suan benim kızım geceleri çok fazla uyanmaya başlamıştı ben mamasını değiştirdim sanırım bu mama daha tok tutuyor ondan uyuyor ve uyuturken ninni söylüyorum ben her gun ağlıyordum çok zorlanmaya başlamistim ama geçiyor şimdilik iyiyiz düzenli uyuyor sabret geçiyor canım