FatmaNur01 lenf bezi vicudun bir cok yerinde bulunur ve olusan enfeksiyonlarda hepsinde buyume gorulur Ben gecen sene bu lenf bezi yuzunden aklimi kaciriyordum 😅 soyleki Benim oglum kabiz olmustu 2 gun kabizdi doktorunu aradim ve ultrason yapilmasini istedim hani apandisit yuzunden olabilir dedim Ben kontroll istiyorum beni birsey durtu sanki gitik yaptirdik ve oglumda karninda lenf bezlerinin buyuklugu Dikkat cekti ve baya buyuktu nerdeyse 7 cm gecmis 2 hafta sonra tekrar gel tekrar bakalim dendi bende bu surede arastiriyorum nedendir sebebi nedir losemi den olabilir diye bilgi endindim 2 nci kez gitigimizde doktor bana kan sonuclarina bakcam cunku hala buyuk dedi sebebi ne dedim losemi supesini ortadan kldirmak icin dedi dunyam yikildi cocugumla ilgilenemedim kan sonucu gelinceye kadar cok sukur oyle bir hastalik yok rabbim Kimseye de yasatmasin ama doktor gecirdigi bir enfeksiyon sebebi bu dedi 3 ay sonra kendiliginden indi bunu yazma sebebimde aslinda sabir gosterip acele etmemek kendiliginden geciyor hen bunye Ayni degil belki sizde 3 aydan az surer ama korkutucu degil