Cly01 Kızlar ailem bişeyler göndermek istiyor kışlık falan firmayı aradm ulaşılamıyor böyle ailesi gönderen var mı yoksa artık almıyorlar mi bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum bir de ücreti ne kadar oluyor
elizabeth Cly01 normalde yasak öyle biliyorum eşim otobüs şoförü çünkü. Bazen muavinler alabiliyor. Netten otobüs saatine bakıp terminale gidip direk muavin veya şoförle konuşup gönderebilirler. Ücret alıyolar ama ne kadar alıyolar bilmiyorum
TheBaby Cly01 Koli neki canım millet eşya taşıyor bagaj kiralayıp. Annem akülü arabayı yolladı düşün. 50₺ vermiş
pogacayanakk Cly01 benimde ailem o şekilde göndermişti ama şöför ve muavinler çok aşırı ilgisiz davranıyorlar babalarının hayrına iş yapar gibi davranışları
Rika Cly01 kayinpederim kayseriden siparis veriyor otobusw koyuyorlar, istanbul otogardan da asistani gidip aliyor. Gonderiliyor sehirlerarasi otobusle ucreti mukabilinde.
Tiredwoman Cly01 kayınvalidemler daha yeni 2 çuval gönderdi otobüsle bize şimdi yine bişeyler gönderecekmişler ama otobüs firmasının sahibini tanıdıkları için sorun yapmadılar hiç ama diğer türlü bilmiyorum
Anneko Cly01 dün acil bir evrak göndermem gerekiyordu kargolar kapalı olduğu için otobüse verdim hemen ulaşsın diye otobüslerin kargo hizmeti var zaten 45₺ aldılar 2 yaprak kağıt parçasına
Anneko Cly01 bende aynı şeyi sordum Bilgi veremem onunla ilgili farklı bir paket gelince belirleriz dedi ne alakaysa
sarilokumumm Cly01 bizimkiler genelde memleketten yollarlar koli vs ama neredeyse bir bilet ücretine yakın alıyorlar artık fiyat bilmiyorum