AselAleyna Kızlar 47 gunluk bebegım var bıraz oksuruyo sabkı arada hapsırıyo ne yaomam lazım cok tedırgın oldum cay kasıgının ucuyla aferın verdım baska ne yapabılırım?
Hkshkshsk AselAleyna hastaneye götür canım bizde de ilkte hapşırma öksürük vardı en sonunda sıklaştı bronist dedi doktor kaç doktor gezdik hiç biri bakmadı özele gittim en sonunda buhar serum verdi biraz düzeldi
Dilruba_1 AselAleyna cay kasıgının ucuyla aferın verdım Neye göre verdin 47 günlük bebeğe aferini? Buradan tedavi yöntemi mi arıyorsun kalkıp bir çocuk doktoruna gideceksin tabi ki de başka ne yapacaksın
Dokunmayincokfenayim AselAleyna 47 günlük bebeğe aferin mi ? Cidden aferin yani çok küçük daha o calpol bile vermeye korkarken o zamanlarda minicik bebeğe aferin mi verilir gerçekten anlamıyorum acile getirin yarın çocuk doktoruna getirirsiniz ..
Hivdalin AselAleyna 47 günlük bebeklerde hapşırmalar falan normal olabiliyor aslında ama ciddi ve sürekli bi öksürük varsa bi doktora gitmenizde fayda var. bence kendı basınıza ilaçlar kullanmayın
Mavi2020 AselAleyna aferin ben 26 aylık kızıma vermiyorum lütfen vermeyin onun yerine ıhlamur içirin daha faydalı olur
yasacmalamalo AselAleyna canım bazı şuruplar belli aydan sonra veriliyor ben yaşına girdik hala aferin hiç kullanmadım hala daha bir ilacı kendi kafama göre vermedim doktora sormadan yani zorunda kalmadıkca kötü olmdıkca da vermem doktora sormadan bişi yapmam yapma lütfen dokunabilir