cekikveannesi Bebeğim 2 aylık her sabah alarm kurmuş gibi 7.30 da kalkar. Sonrasında da tüm gün şekerleme gibi uyur. Uzun uyumaz. Daha ileriye çekmek için ne yapmam lazım. Şöyle bir 9 10 a kadar uyusak fena olmaz mı 😀
Buseozdemir cekikveannesi 7 ayligiz 5de ayaktayiz keske 7bucukta uyansa benimkide 😀 heleki kim hasta bebeğim yarim saatlik uykularla duruyoruz gece gunduz
Kaderboyleymis cekikveannesi bizde 7 bucukta uyanıyoruz sonrası dediğin gibi kısa uykular hep . 7 aylığız hala aynı hiç degismedi . Bende istiyorum 10 kadar uyusam ama nerdeeeee
cekikveannesi Zey-zey123 1 kere kalkıyor kendi uyanınca emiyor öncesinde 3 saatte bir kaldırdım gelişimi önde olduğu uyandırmıyorum artık
cekikveannesi Kaderboyleymis alıştkk ama imsan istiyor 10 a kdr uyumak 7.30 dan sonrası hep kucakta uyuma
cekikveannesi Senem_sygl01 bir kere denedim 11 de uyudu huysuzdu yine aynı saatte kalktı gerçekten alarm kurulmuş gibiler şaşmaz asla
LilyaBn cekikveannesi aslında 7buçuk gizel bir saat. Erken kalksınki akşam erken uyusun☺️ O dönem bizim ne gece ne gündüz uykulsr felaketti.
cekikveannesi LilyaBn buna şükür evet. Ama bazen aşırı yorgun oluyorum biraz daha uyusun diye dua ediyorım :(