Mom2904 Kizlar selam bebeğim 5 Ay 16 günlük anne sütüyle besleniyor Artik çıldırıyorum bebeğim her gece 2 ya da 3 te uyaniyor ve asla ama asla uyumuyor ta ki saat 5-6 olup yorumlanan kadar. Ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum çok yoruldum..
Precious22 Mom2904 bebeğim 3.5 aylık benimde aynı şekilde yeni uyudu, tüm gece her şekilde uyutmayi denedim,yok yok yok… En son ayaklarına masaj yaptım yağ ile uyuyakaldı belki sizde de işe yarar.
Merikkoo @Mom2904 ayni durumu tam 3 hafta yaşadık, uyandiginda yataktan kaldirmadim, hic iletisim kurmadim, salladim bitti umarim sizin daha kisa sürede geçer.
Anneyimanne14 Mom2904 ilk cocuğum doğduğu günden 6 aylık olasiya kadar böyleydi akşam 9 dan gece 4 de kadar hiç uyumadan bakar dururdu aglamazdida bende uykusuzluktan geberirdim eşim 4 de işten geldiğinde iki sevmesi ve iki sallamasiyla uyurdu
hilalhanim Mom2904 Buraya bir çok kadın aynı şeyi yazmış bizde 5ay 6günlüğüz galiba bu da bi atak diye düşünüyorum. Çözüm olduğunuda sanmam çünkü 4.ay atağındada aynı sorunu yaşadım