Kumsalada-fettahtoprak 2aylikken 6800gr 59 cm boyuydu şimdi 2.ay 10 günlük ama şu 10 gündur meme reddi yaşıyoruz napacam bilmiyorum .
Haticeuzun Kumsalada-fettahtoprak benim bebeğimde aynı meme istemiyor emsede kusuyor oldugu gbi memeyi veridğim an cıglık cıglıga aglıyor napıcagmı bilmiyorum elini emmeye basladı
Asaf311 Bizde sadece anne sütü aliyoruz niye bu cocuk gelismiyor ki 2 ayda sadece 600 gram almis her degeri normal dedi doktorumuz üstüne ustün meyvelere sebzelere basladik hep cok hafif kansizlik var dedi takviye vitamin verdi ama gene almıyor kucaktan baska yerde durmuyor geceleri hep emiyor sürekli mizmiz
melisdevrim Asaf311 çocuğunuz da birşey aramayın lütfen çok hata yaparsınız kilo alımı gayet normal şişip obez mi olsun allah korusun daha ek gıda vermeyin anne sütü yetiyorsa sadece anne sütü yetmiosa + mama verin ek gıda için çok erken
Masal_m Aycan12 bizimki 5 aylık canım 8kilo 70cm 😊 her bebek özeldir kilosu boyu huyları karekteri 🙏🏻 Önemli olan sağlıklı olmaları İnan
Asaf311 Murez hangi mama acaba diger yazilan yapilan herseyde uydum bende mama verdim hala meme mama ek gida gidiyoruz bide ama niye boyle anlamadim doktorumuz herseyi gayet saglikli kilo onemli mi diyor ama bence önemli iki ayda sadece yarim kilo almasi
Sbht_Grkm Myagz sadece anne sütü canım doktorumuzda sordu sadece anne sütü değil mi diye. Biraz önden gidiyoruz
Sbht_Grkm Myagz sadece anne sütü canım doktorumuzda sordu sadece anne sütü değil mi diye. Biraz önden gidiyoruz