AylinAtlas16 Şöyle aralıksız 10 saat uyusam her şey düzelecek gibi 😂😂 3 aydır uyku nedir unuttum kızlar 😂 sizde durumlar ne 🥱
Linaduygu AylinAtlas16 o kadar uykusuzum ki hadi uyu deseler atak döneminde ki bebeler gibi uyuya hemen dalamam öyle bir noktadayım 🧟♀️
Dolores AylinAtlas16 10,5 ay canım. En uzun uykum 3 bilemedin 4 saat. Çocuk uzun uyusa bu sefer de niye uyanmadı diye stres olup uyuyamıyorum. Gidip gelip neden uyanmadı diye kontrol ediyorum 😆
evlatcan AylinAtlas16 bende 6 aydır uyku nedir bilmiyorum. o uyuduğunda uyuyayım diyorum bi türlü uykuya dalamıyorum. 😅
AylinAtlas16 Linaduygu 😂 bu gerçekten iyiydi bazen eşim alıyor uyu diyor gerçekten uykuya dalamıyorum 😂
anne34_ Dolores benim de 11 ay, 3,5-4 sürse bem kendim uyanıyorum aynen, ama onda bile oh be dinlenmişim bu sefer iyi uyudum diyorum
evlatcan AylinAtlas16 aynn.. Allah biz anneler e sabır versin. Ama değiyor yaa. Bi gülüşleri yeter 💕.
pembehanm 6 aydır uyku ne unuttum bebem uyusada artık uykusuzluguma alıstım ne uyuyamıyorum sabaha dogru uyuyorum hep