Mryozg Kızlar bebeğimin dün 40 ı çıktı. Bi 10 gündür falan hırıltısı var ama grip değil normal mi sizce ?
Almilam Mryozg doktora gidin derim. Benim kızımda da hırıltı vardı atlatan kadar ne çekti. Biraz daha sürse doktor hava başlıcaktı. Belki normaldir ama yine de doktordan tavsiye almak iyidir. İhmale gelmez.
Zeynepnazinannesi Mryozg Canım sakın ihmal etme bizimde 40 45 günlükken başladı 7 8 aya kadar ne çektim hastanelerde yattık neler çektim allahım bidaha yaşatmasın sen tedbiri elden bırakma sakın.
Ebruferit Mryozg bizimde öyleydi dogdugundn beri sanki balgam varmista atamiyormus gibi şimdi 6 aylık olduk şükür geçti ama benim eşim doktor sürekli cigerlerini dinlendi bişey varmı diye siz yine de bir doktora götürün ciğer de sorun yoksa bebeklerde normlmjs belli süre sonra duzeliyormuş alerjik gibi
yasemin9420 Bizde de hırıltı vardı. 57 günlükken hastaneye yattık,bronşit olmustu. Ne olur ne olmaz doktora götürün. Sonra hep hava kullanmak zorunda kalıyoruz maleseff
Mryozg yasemin9420 şimdi annemdeyim eve gidince götüreceğim 1 hafta sonra gideceğim umarım ihmal etmemiş olurum o zamana kadar
Zeynepnazinannesi Mahidevran61 Canım bizimde öyleydi bize hava verdi üzerine birde koruyucu ilaç verdi bizim hırıltımız 3 4 güne geçti istersen bi ilaçları söylüyeyim doktoruna spr uygun görürse sende kullan bizim anında kesti ve aylarca ne çektim o hırıltı sesine üzülüp oturup ağladığımı bilirim 🤦♀️
Mahidevran61 Zeynepnazinannesi nedir cAnim biz mukotik srup kullandık kaka dan çikardi balgamlari ama yine oldu
BenMathilda Mryozg canım gozunu korkutmasinlar her hırıltı hemen bronşit degildir. bazen içtiği sütun geri agzina gelmesi de hırıltı yapar, fizyolojik reflu yani. onu geçirmek 6 aya kadar zor. 3. aydan itibaren azalmaya başlıyor. Eger ki hiriltiya eşlik eden öksürük varsa genel durumda bozukluk varsa o zaman endise etmelisin. Ki bebeklerin burun kanallari oldukca dar en ufak bir afedersin sümük ya da birikmiş mukus bile bu hiriltiya neden olabilir. Sen serum fizyolojik ile burnunu temizle ve her yemeden sonra hatta yeme aralarinda gazini al geçer Allahin izniyle
Acemianne_ BenMathilda bazen boğazna tükrüğü kaçtığı için öksürüyor sanki eğer hırıltıya eşlil eden ölsürük varsa gün içinde sürekli öksürür değilmi naaıl ayırt etcem öksürük olup olmadgnı 😞
Zeynepnazinannesi Mahidevran61 Biz hava verdik canım günde 4 defa ventolin sabah akşam flixair verdik birde akşam flixairi vermeden 10 dakika önce yoğurtla karıştırıp onceair diye bi ilaç verdik valla canım geçmesi6 günü bile bulmadı
Azzz Mryozg doktora gösterin ciğerlerine baksın tedbiren. Normal olmayabilir benim bebeğim de kırkını çıkarmadan grip oldu.
Zmnl19 Mryozg Doktora gorunun bsyi yok yenidoganlarin hepsinde oluyor bizde 15 gun fln o balgami atana kdr cok cektik serum fizyolojik kullanicaksin hergun bikmadan kakaylada hapsirarakta aticak eger cok yogunsa ztn doktorunuz temizlicek
Birgullll3 Mryozg Bizde 22 günlüğüz Hırıltı var. Ikınmaya falan çalışıyor. Uyurken ağlıyor acayip şeyler oluyor Nedenini bilmiyorum yarında bende doktora gidicem İhmal etmeyin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿