durukizinannesi 5 ay 24 gunluk olduk doktorumuzun tavsiyesiyle ufak ufak eklere basladik ama su bir turlu iciremedim yalayip tadini begenmiyor icmiyor
Burcu22 durukizinannesi biz 3 aylık başladık günde bir kaşıkla doktor tavsiyesiyle çok sıcak ver dedi 4.ayımıza girdik 2kaşık veriyorum günde artık ama yarısı gidiyor çıkarıyor çoğunlukla😊
Tuba durukizinannesi bende 4 aylikken su vermeye baslamistim fakat iciremiyordum agzindan akip gidiyordu su geri. suan 7 aylik ve yaklasik 1 aydir iciyor suyunu. her gün alistirma bardagi ile teklif ettim ve icmeyince kasikla verdim. alistirma bardaginin ucu silikonlu olanini kabul etti en sonunda😊
durukizinannesi Asafemir hicbir seye zorlamak istemiyorum daha onceki aylarda annem ve kayinvalidem az az veriyorlardi bnden gizli ozamanlar iciyormus ama simdi yok icmiyor eliyle itiyor alistirma sulugu bile aldim ittiriyor bobrekleri susuz kalir diye korkuyorum
durukizinannesi Seydameva cok merakli ztn herseyi agzina goturmeye bunu denemekte fayda var aklima gelmemisti tesekkur ederim😊
GizemDmlSak 5bucuk aylik kizim bende iciremiyorum direk tukuruyor kasikla bardakla alistirma bardagiyla biberronla herseyle verdim napcam bende bilmiyorum 😭😭
Meryemmtemev durukizinannesi alışır bnmkilerde öyleydi alıştıkca lıkır lıkır içicek vok zorlamadan teklif edin
anayimbenana benim kızımda bi türlü suicmeyi öğrenemedi 5 buçuk aydan beri veriyorum dikkatli vermezsem boğazına kaçıyor varmi tavsiyesi olan.sulukla filan kesinlikle icemiyor