Burcu22 Oğluma bu akşam duş aldırdım duştan sonra babası yağarken gözüne kaçırdı yıkadık hemen kızarma şuana kadar olmadı ağlamada nette araştırdım bişiy yok yarın doktoru arıycam başına böyle bişiy gelen oldu mu gözüne zarar verir dimi😢
Seydameva Burcu22 zarar vermez benim kızım 2 hafta önce gözüne toz döktü 8.5 aylıktı şükür hiçbirsey olmadı endişe etmeyin 🥰
Masalserin2019 Burcu22 vermez cnm yansaydı aglaedı zaten cok mu geldi ? Sen yine doktora sor ama korkma bişi olmaz geçmiş olsun
Merve1705 Burcu22 geçen hafta kuduruk oğlum sudocremi gözlerine far niyetine sürmüş üstünü de parmaklarında kalanları Bi güzel şapırdatarak emiyordu zor çıkarıdım elinden 😨rahat olun canı yanaydı yada kötü bişey olsaydı muhakkak ağlardı
Burcu22 Masalserin2019 soru am canım evet çok geldi iki gözüne birden çok korktuk ya bişiy olursa diye evhamdan uyuyamıyoruz
Seydameva Burcu22 korkmayın 🥰 bsey olsaydı asla durmazdı bebeğiniz sürekli ağlardı en basitinden karnı acıkınca susmuyorlar o yüzden rahat olun 😌
Burcu22 Seydameva inşallah canım yaa tek tesellim ağlamıyor diye zaten ağlasa canı yandığı belli olurdu yanmıyor demekki
Seydameva Burcu22 valla bende sıpam uyısada uyusam diye gözüne bakıyorum ama yok 5 geçerdir uyumuyor beynim zonkluyor artık 😂
Burcu22 Seydameva Allah sana sabır versin o zaman canım gece uykusu hem biz hemde bebekler için iyi sabah uyuyamıyoruz işten güçten
Seydameva Burcu22 ay bide ben asla yatamam bu yaşıma kadar öğlen uykusu bilmem gece hiç uyumasam bile yatamam mahvolmuş durumdayım 😂