Melekasaf Bebeğinin başına gelen var mı nasıl bir tedavi süreci izlediniz bilgi verebilir misiniz ? Bebeğim yaklaşık 5. Ayına girecek 20 gündür böyle Doktor zeytin yağı sürün dedi ama işe yaramadı tekrar gösterecez
Taze_annecik Melekasaf Krem vermedi mi öncelikle kabızlığını gidermeniz gerekiyor yoksa ne yaparsanız yapın tekrarlar. Sabahları aç karnına hakiki zeytinyağı verin. Yine aç karina armut kayısı. Gün kurusunu haşlayın ezin içine azıcık zeytinyağı koyun yedirin. Sıcak suya oturtmakta iyi geliyor.
balkizimmmm Bize de sıcak suya oturtun dedi sabah akşam, aslında işe yaradı iyi gidiyorduk ama bir şeyler tatmaya yemeye başlayınca tekrar kötü oldu kabız oldu,doktorumuz ilaç verdi iki haftadır kullanıyoruz bakalım nasıl olacak, çok geçmiş olsun
Melekasaf Taze_annecik bebeğim kabız deil ki şuanda başlarda aptamil mama kullandık o kabız yaptı sma mamaya geçtik kabızlık geçti gaitasını rahat yapıyor
Mom0008 Kabızlık için duphalav şurup verdi bize öncesinde kayısı vs yediriyordum püre halinde suda oturttum hatta batikın döktüm biraz da doktorum demişti daha iyi olur varsa dök diye hametan krem verdi canı yanıyor dediğim içinde anestol yazdı öyle öyle geçti ama bi kaç ke tekrarladı çünkü yine kabız oldu ona dikkat etmek gerekiyor