yamantosunannesi Kızlar nezle olmuştum burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı, hapşuruk vardı bebeğime de geçti. Şimdi onun burunları tıkalı nefes alamıyor sanki burun temizleme haricinde iyileştirmek için ne yapabilirim antibiyotik niyetine🥺
1prensmom yamantosunannesi benim bebeğim de hastaydı ek gıdaya geçtiğim için yoğurt et suyu brokoli vs tarzı şeyler yedirdim biraz düzeldi gibi fikir olsun
aras41 yamantosunannesi geceleri soğanı kesip 10 adet karanfili kökleri havaya gelicek şekilde batırın burun açma da doğal bir yöntem inşallah size de bebeğinize de iyi gelir bir de ıhlamur için bebeğinizde 6 aylıktan büyükse ona da içirin kendiniz için de zencefil bal limon üçlüsünü karıştıp her sabah aç karnına alın geçmiş olsun 🌹
franzkafka7_ yamantosunannesi canım evde varsa buhar kullan , burnunu sürekli serum suyu Fe şırınga yardımıyla aç
yamantosunannesi 1prensmom et suyuna çorbalar yaptım sarımsak rendeledim ettim içine bilmiyorum çocuğumun iyice tıkandı burunlar🥺
1prensmom yamantosunannesi burun damlası ve şurup vermişti bide bana doktor onları da kullandım damla burnunu açtı öksürüyordu boğazı kızarmış dedi doktor şurupta öksürüğünü kesti