Fatmannny Kızlar bebeğimin kakası ilk doğdu günden bugüne hep mukuslu bazen çok oluyor bazen az 3 gündür süt ürünü kullanmıyorum yine de geçmedi bu durumu yaşayan var mı hep böyle mukuslu mu olur normal midir bu durum
Mrcklc Fatmannny yine de bir doktorunuza sorun başka reaksiyonlar da varsa göz önüne alınmalı ona göre teşhis konulmalı 🙏🏻
esguna Fatmannny ben bu alanda prof. bir doktora gittim. Löp şeklinde kan ve belirgin egzama olmadığı sürece diyet yapma dedi. Ben iki ay diyet yapmıştım ve kakada hiç bi değişiklik olmadı hep mukuslu. O yüzden protein ağırlıklı beslenir karbonhidrat azaltırsanız belki düzelme olur. İki ay boşuna diyet yapmışım
Umayinannesi21 Süt alerjisi demek için tek başına mukuslu kaka yeterli olmaz doktorunuza danışmadan beslenmenizi kesmeyin vitamin kaybetmeyin
Fatmannny Umayinannesi21 doktorum 15 gün kullanma dedi şimdi kullanmıyorum ama 15 gün beklemeyi de doğru bulmuyorum bunun testi felan yok mu acaba
Fatmannny Mrcklc aaa bilmiyordum bunu ben normal çocuk doktorumuza anlattım bu durumu 15 gün diyet uygula dedi şimdi düşünüyorum eğer böyle bir şey varsa bunun testi felan yok mudur yani hemen belli olsa çocukta ona göre ağrı sızı çekmese
Fatmannny Mrcklc sordum doktorum dedi 15 gün diye şeklinde sadece mukus problemi var ama bu 39 gündür hiç geçmedi ne kan gördüm ne başka bir şey Yenidoğan’da oluyor mu onu merak ediyorum
Mrcklc Fatmannny testlerin doğruluk oranı düşükmüş küçük oldukları için kesin sonuç vermiyormuş en iyisi deneme yöntemi mecbur
Mrcklc Fatmannny ilk 10 gün ün ardından geçmişti doktor dedi boz diyeti bir bakalım bozdum tekrar mukus oldu ve bu sefer geçiremedim hala devam ediyor arada kaçırıyormuyum farketmeden bilemedim kafa yedirmelik bir olay Allah yardımcımız olsun en kısa sürede iyi olsunlar inşaallah çok yorucu gerçkten sabır işi
Mrcklc Fatmannny yenidoğan döneminde bizde yoktu 2 3 aylıkken farkettim, bizde de sadece mukuslu kaka var diyet yaptım bir 10 gün düzeldi sonra bozdum tekrar oldu tekrar diyet yaptım devam ediyorum
Mutluanne06 Fatmannny bizde de mukuslu kaka vardı 6. Ayda kesildi ek gıdaya geçince mukus sadece alerji değil kan olunca yoksa tek başına alerji sayılmıyor
Fatmannny Mrcklc gerçekten çok düşünüyorum ne yesem ne yapsam diye Allah yardımcınız olsun dizimde çok zor
Mutluanne06 Fatmannny evet 6 ay boyunca devam etti doktor da mukus sadece bir alerji belirtisi değil dedi on sütu çok alincada mukus oluyormuş diyet yapmadım doktor yaptırmadı olsa bile az seviye de dedi