Pinarklc Merhaba kızlar ; bebeğim 10 aylık oldu hala 8 kiloda . Azıcık azıcık kilo alıyor. Asla mama kabul etmedi . Hep anne sütü aldı . Şimdi de ek gıdayı cok kabul etmiyor . Neler neler hazırlıyorum eline de veriyorum ama iki kaşık alıyor doyuyor . Devamı gelmiyor . Benim gibi aynı durumda olan var mı ?
Emineg35 Pinarklc oğlum 18 aylık. 10 kilo canım. Zayıf olmasından ziyade sağlıklı mı ona odaklan. Gelişimi nasıl ? Kan değerleri nasıl ? Önemli olan bu. Kiloya takılma. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil.
Azramina Pinarklc memeye güvenip yemiyordur . Bebeğim baştan beri emmeye pek yanaşmadı . 9. Ayda tamamen bıraktı . Ben sağıp veriyorum az bişey . Yemesi çok iyi . Kilo alımıda öyle .Meme-mama olayını düzene sokup öyle gıda teklif edin
visneli_turtam Pinarklc benim kızımda 9 aylıkken 8 kiloydu ,şuan da sanki ayni ,ek gıda yiyor ,emiyor ,ama çok aktif kilo almıyor ,sizinde çok hareketli ise ondan almıyordur,zaten artık kilo alımları yavaşlar
Pinarklc Emineg35 cok şükür değerleri iyi galiba kilosu hep as gidecek çünkü yemek yemeyi genel olarak sevmiyor
Pinarklc visneli_turtam çok hareketli visneli_turtam ek gıda az yiyor ama cok hareketli benim oğlum da
yasacmalamalo Pinarklc biz de 15 aylığız bnm kızım da 8 kilo ne zmandır almıyor kovd atlattık p zman yemedi 1 haftya yakın zaten cok az yıyor emdiği için ona güveniyor hep memede bırakamıyoruz valla cok hareketli bi de şikür ama değerleri iyi öenmli olan o ama com yemek seçiyor ve burun kıvırıyor 3 ana öğün yapamıyrohz 2 yapıyoruz ara öğün de yapamıoz pek meyve hiç yemiyor
aresmia Pinarklc 8 aylıkken benim bebeğim de öyleydi. Sonrasında bir baktık ki aslında üst üste diş çıkardığı içinmiş. Takip edin isterseniz dişten de olabilir. Bir de sütü biraz biraz azaltmaya bakın. Ama ben çok bakıp soruşturmuştum 8-9 aylıkken herkes o kadar yemesi normal diyordu. Şimdi bir yaşında sürekli bir şeyler yemek istiyor. Yüksek ihtimal sizinki de bu şekilde olacak
Pinarklc aresmia evet oğlum da üst üste diş çıkarıyor su an . İnsallah sizin bebeğiniz gibi bizimki de yemeye başlar . Ağzını istekli açtığı günleri görebilecek miyim diye düşünüyorum:((