Deletedmom812 Kızım akşamları en geç 11 de uyuyo bugün 7 de derin uykuya geçti baya uyuyo 14 saat falan gündüz 2 saati geçmez normal mi acaba ? Korkuyorum
Neslihandagkus Deletedmom812 benim de bebeğim 4 aylık ayni saatlerde uyuyorlarmış benimde bir kez öyle oldu akşam 9 da bir yattı ertesi gün 7 ye kadar kaldırmak İstedim kalkmadı bende ellemeddim acık havaya çıkmıştık onun etkisiyle güzel uyudu diye düşündüm
iraz90 Deletedmom812 bizde 4 ayligiz bende yasadim ama normalmis gunduz ortalama.3saat gece 11 13 saat arasi uyumalari gerekirmis
ozlem_3458 Deletedmom812 bizde 4 aylıgız en uzun gece uykusu 3 saat sürekli uyanıyor ama emmiyorda doğduğundan beri böyle
Devushka Deletedmom812 peki uykudayken besliyomusunuz ? Bizim 12/13 saatlik gece uykumuz oluyor ama ben en geç 4 saatte bi kalkıp uykusunda besliyorum yoksa kendisi uyanmaz
Neslihandagkus Deletedmom812 evet emriziyorum ama kendim kaldırmıyorum kilosu iyi olduğu icin doktor kaldırmana gerek yok dedi ortalama 4 saatte bir kendi uyanıyor bir de ben yatmadan emzirmeye çalışıyorum ki hemen beni kaldırmasın diye 🙈