RabiyaG Bebeğim hep peynirimsi kusuyor kilosu ayına göre 300 Gr az gazını çıkarıyorum ayın 17sinde 3 aylık olacagiz normalmi. Lütfen cevap verin bu durumu yaşayan varmi
Minikk_aras RabiyaG benim bebeğim de üç ay iki günlük. İkinci aydan sonra ara ara peynirimsi kusmaya başladı. Herkes annenin sütü bebeğe yararsa öyle kusar diyo. Bilemiyorum ne kadar doğru 🤷♀️
RabiyaG Minikk_aras az kusunca yarıyor saniyirum ben ya çok kusuyor mide sorunu mu var mide yemek borusu arası mi gelişmedi ki acava
Demirac19 RabiyaG çok, mu emziriyorsun benim bebeğim de okadar çok, kusuyordu ki kesin sütüme alerjisi var dedim ama doktora sorunca normal, dedi. Emzirdikten sonra hemen yatırma bir 10 dk dik tut ve dediğim gibi çok fazla emzirme
RabiyaG Demirac19 diyorum dedim fışkırır tarzda kusuyor mu demişti bebn yok demiştim sonra birşey demedi
Demirac19 RabiyaG işte fışkırarak kusarsa sorun olur onun dışında normal 6 aylık olana kadar çok kustu bebeklerim
RabiyaG Demirac19 ilk zamanlar fışkırarak kustugu da oluyordu ve her kusmasında üzülüyorum acaba kilo alamayacak mi yaramayacak mi diye ve kış geliyor hep ıslak oluyor
Demirac19 RabiyaG yok canım çok kusan bebek güzel kilo alan bebekdir benim bebeğim de 3 aylık oda çok kusuyor gerçekten kafana takma ☺ ilk bebeğim de bende çok endişe ettim ama boşuna takmışım şimdi anladım
RabiyaG Demirac19 gerçekten çok takıyorum fazla insaAllah geçer kusuyor birdaha kusuyor günde 3-4 kere falan değil 15-20 oluyor peki bu normal mi
Demirac19 RabiyaG seni çok iyi anlıyorum canım dediğim gibi benim bebeklerim okadar çok kusuyordu ki bu normal değil dedim kesin bir sorun var ama 6 aylık oldular birden kesildi kusmalar çok nadir oldu benimkiler belki günde 30 kere kusuyordu dediğim gibi emzirdikten sonra hemen yatırma bebeğini
Demirac19 RabiyaG sen gece uyursa bile omuzuna koy saat yönünde sırtını sıvazla, pış pış yap sırtına vur bir zaman sonra çıkartıyor yoksa gazını çıkaramazsa uykuda kıvranır gaz sancısından uyanır