minnosunannesi06 Kizlar geçen hafta turşu tuttum 1 hafta oldu dünden beri tursum su akıtıyor sizce neden ilkkez böyle oldu
Zehra2205 minnosunannesi06 ay bende turşu ile birşey sorayım. Yeni kurduk turşu ama içindeki malzemeler bildiğin eriyor neden olur ki? Sirkesi limonu tuzu herşeyi tam anlamadım
Seymanur9 minnosunannesi06 muhtemelen ekşimesi gerçekleşiyordur o yüzden olabilir benimkide akıtmıştı ama kütür kütür harika bir turşu olmuştu hemende bitti sorun olacagını sanmıyorum
Bahar66 Zehra2205 tursuluk salamura tuz kullanmayıp başka yemeklik tuz kullandıktan erir, bide tuzu azsa erir
Zehra2205 Seymanur9 ilk baktığımda tuzu azdı sonradan biraz daha ekledim ama sonradan eklemem etkili olmamış mıdır?
Zehra2205 Bahar66 turşuluk tuz kullandım ilk baktığımda tuzu azdı sonradan biraz daha ekledim ama sonradan eklemem etkili olmamış mıdır?
minnosunannesi06 Cennet24 canım az önce avzini açtım baktım olmaya başlamış tzuu felan ideal inde kapagu yine ağzını sıkı kapattım akıyor damla damla
Bahar66 Zehra2205 bi kac gün geçtikten sonra eklemis olsaydın eklili olurdu, bide turşunun suyunu sıcak suyla kursaydın daha güzel olurdu kütür kütür.