Makasal Artık doktor günde 3 öğün ver dedi listeye akşam yemeğini de ekledi ama ne yapacam bu aylarda akşam yemeği olarak neler verebilirim
hemsireemom Makasal ıspanak,kabak yemeği,biber dolması,kabak dolması,veya kıymalı yemekler,köfte olabilir. Bulgur pilavı olabilir yalnızca veya pirinç pilavı ve artık balık da verebilirsiniz 8.ayda somonla başlamıştık 3 gün kuralına mutlaka uyun
Elisa34 Makasal bizde 8. 5 aylığız bana liste vermedi sadece 1 yaşa kadar yasak olanları soyledi ama ben sabah kahvaltı öğlen meyve yada yoğurt aksam mama
minikbabyy Makasal kabak köfte olabilir şehriyeli kıymalı pilav yapıyorum bide ben çok seviyor kızım yanına ayran yapıyorum
Makasal hemsireemom ay kabak yemeğini ben hiç sevmem çocuğuma nasıl sevdircem bilmem 🙈😁 diğerleri için sağolun hergün birini yaparım artık. Balık için doktorum da bana siz yemiyor ve sevmiyorsanız vermeyin filan dedi. Bende sevmem çünkü ama çokda faydalı
Tns1224 hemsireemom merhaba pilavı yiyebiliyormu bogazina takılmadan bizimki 10 aylık fakat hiç cesaret edemedim çorbadan başka şey yedirmeye
hemsireemom Makasal hayır öyle şey olur mu balık da yemesi gerekiyor çünkü balığın verdiği omegayı hiç bir besin vermiyor. Bir de siz kabak sevmiyor olabilirsiniz ama belki bebeğiniz bayılır 😂mutlaka yedirin sevmezse başka zaman tekrar denersiniz 😘
Makasal Elisa34 aaaa bize walla sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yemek artık dedi. Siz çorba ya geçmediniz mi daha
Elisa34 Makasal ben corba ya gectim bir ay filan oluyo ama taneli seyler vermeye korkuyorum😄 bakalım napıcam
sb- Makasal biz 8.ayda nohut kuru fasulye pilav siyez bulguru yeşil mercimek,mercimek çorbası balık tavuk hepsine başladık
Sapsikanne Tns1224 9 aylık pilav makarna et balık köfte meyve gibi bir sürü şeyi küçük parçalar halinde veriyorum hiç dişi olmamasına rağmen çiğniyor sıvıya alışırsa çiğnemeyi öğrenemez bir daha kabul ettiremezsiniz şimdiden alıştırın bence
hemsireemom Tns1224 ekmek içiyle minik minik alıştırmalar yapın başta sonrasında pilav verin en başta alışsın pütürlü gıda yemeye.