Aysunnn65 Angels21 Evet herkes alabiliyor doğum yapali nerdeyse 3 ay olcak ve başvuru yapalı iki buçuk ay olcak ama hala ödeme aşamasında yazio anlamadım gitti
Babyygtcn Aysunnn65 bende 1 ay önce başvuru yaptım benimki de hala ödeme aşamasında demek ki daha çok beklicem🤣
Angels21 Aysunnn65 başvuru nasıl yapılıyor e devletten yapamadım sandığa üyeliğiniz yok falan diyor anlamadım
Balkupum2505 Aysunnn65 ptt ye gidin e devkette hep ödeme asamasinda yazar aldiginizda odendi diye yazar 🤗 yatmistir coktan
Aysunnn65 Bahar_kuzey12 Bende hala ödemekte kararsızlar die düşünüyordum valla ne biliyim pazartesi gidip aliyim 😂😂😂😂😂
mybabelanel Bahar_kuzey12 benimki 4 ayı geçti ilk baştan beri ödeme aşamasında yazıyor yatmış mı yani😄
AysuL Yok benim de ödeme aşamasında yazıyor ama gidince vermediler başvuru tarihinden 55gun sonra veriliyormus haftaya bitiyor bakalım
AysuL Catloverr Valla benim eşim çocuğun kimliğini çıkartmaya gittiğinde başvurmuş ben konuya hiç vakıf değilim
Liyakaplan Merhaba, “Ödeme Aşamasinda” yaziyorsa eger e devletten “Ptt kurum odemeleri” diye aratip adiniza yatip yatmadigini ogrenebilirsiniz.
hunilimomm Aysunnn65 oo çoktan yattı o bekleme boşuna ben Ağustos 29 da başvurdum Eylül 19 da yatmış ben de 29 Eylül de aldım ödeme aşaması diyordu hala