Deletedmom090 Kızlar 13 aylık bebeğime geceleri yatmadan bi saat önce irmikli falan mama yapıp yediriyorum ama artık onu kesip sadece süt mü içirsem diyorum. Yeterli olurmu sizler ne veriyorsunuz yatmadan önce
[silindi] Deletedmom090 Akşam yemeğini yatmadan en az 2 saat evvel yemeli🙋🏻♀️ Ekstra tok tutsun diye birşey vermiyorum.Süt,mama,bulamaç vs hayatımızda yok🙅🏻♀️
Yusra34 Deletedmom090 Mutlaka en geç 7 de bizimle yemiş oluyor 9da da uyumuş oluyor yatarken bende bişey vermiyorum
YorgunAnneyim Deletedmom090 bende 1 saat öncesinde akşam yemeği yediriyorum çorba vs uykusu da değişiyor 10 gibi uyuyor
gamzesez Deletedmom090 biz 7 de yemek yiyoruz genelde. Kızım 10 gibi uyuyor ve o zamana kadar birşey vermiyorum.
renkliruya 6 buçuk yedi gibi akşam yemeği yiyoruz sonrasında bişey vermiyorum.. Emerek uyuduğu için.. 14 aylık oğlum..
Deletedmom_297 renkliruya sık kalkmıyor mu bnm kızım sık kalkıyor bende uyumadan 1 saat önc ra karna haşlayıp veriyorum sebzeli
renkliruya Deletedmom_297 9,5 yada 10 bucukta yatarsa Sabah 7,5-8 e kadar maksimum 3 defa emmek için uyanır..
Mom107 Deletedmom090 Kesinlikle oluyor ben gece maması muhallebi vs veriyordum sütü birkaç kez denedim öyle sevdiki birde koşullandı süt içince uyuyacağını biliyor ve görür görmez çığlıklar atıyor gece beslenmesi yapmıyorum yatarken sadece süt içiyor