[silindi] Kızlar damak emzik aldım kızım almıyor ağzına önereceğiniz başka bir emzik varmı emziğe nasıl alıştırabilirim
afrAybars [silindi] emzikle alakalı değil çocukla alakalı bence kuzum ✨ bende alıştıramadım sonra bi gün kayınvalidem şerbete batırıp verdi bende o gün ara ara batırıp verdim şu an emziksiz uyumuyo çok şükür 🤲
Aysunnn65 [silindi] O kadar güzel markalarin o kadar güzel emziklerini aldım ama kızım bakkal emziği tuttu 😂😂😂😂😂😂😂yani belli olmuyor canım her modeli dene illlaki tutucaktir
EgeHan24092022 Ben emzik emen bebeklere karşı hep bir ilgin vardı oğluma aldığım ilk şey emzikti philips avent almıştık sadece bir kere şekerli suya batırdım verdim ağzından hiç çıkartmıyo sadece 1 kerelik deneyebilirsin şekerli suyu istersen
[silindi] Sgnnn daha 11 günlük bebeğim ama itiyor emziği acaba 1 aylık olunca versem alır mı yada emziği mi değiştirsem bilemedim ki
Sgnnn [silindi] canım bebeğin daha çok küçük öyle şekerli su falan çok riskli allah korusun. Philips avent verdim ben oğluma belki modelini beğenmemiştir. Daha emme refleksleri gelişmediği için sizi emerken yoruluyor zaten emziğe gücü kalmıyordur
Aysunnn65 [silindi] bebekten bebeğe değişiyor bence onuda deneyin sonra markaya karar verin şekil model önemli yani