Aduru Anneler herkese iyi akşamlar bir sorum olacak size 27 günlük bebişim 6 gündür kakasını yapamıyor gaz çıkarıyor sürekli. Çok zorlanıyor ıkınıyo ama ne yazık ki yapamıyo. Eşim askeri personel olduğu için doktora gidemedik görevde olduğu için öneriniz var mı
Neslihansr Aduru 10 güne kadar normal eğer seni emiyorsa. Biz 8 günü gördük🙈 ben 6. Günden sonra çay kaşığı ile hakiki zeytinyağı içirmiştim iyi gelmişti bize . Bi de karnına ayaklarına bolca masaj
Sedayvaz35 Aduru cnm eger imkanin varsa rezene çayı iç kendin yada incir ye... ben ne zaman 2 tane incir yesem yada süt olsun diye rezene içsem bebegim o gün 2 sefer kakasini yapar.. eger varsa elinin altinda bi dene derim
Sdclk Benim kızımda öyle olduğunda doktor poposuna kaka yaptığı yere içeri gelmeyecek şekilde günde 6 kere çevresine zeytinyağı sürmemi söylemişti işe yaramıştı
Sdclk Aduru 10 güne kadar normal demişti doktor inş yapar sonrasında fitil veriyorlar aslında su an çok küçük bebeğiniz uygun olur mu bilemiyorum yoksa zeytinyağıda içirin demişti bana dr.
Asilenesinannesi Kesinlikle zeytinyagi sür ise yarar. Ya da boyle zeytinyagiyla kimyonu isit tavada boyle ilikligiyla poposuna karnina sur oda ise yariyor tabi ilik sicak gibi olacak sicak yanmasin cocuk dikkat etmek lazim ben daha kucukken yapmstm ise yariyor masaj yap bide bacaklarina karnina
Aduru Sdclk küçük olduğu için bişey verme taraftarı değilim açıkçası. Zeytinyağını deneyeceğim galiba🙃
Ozgesen48 Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal telaş etmeyin 😊 zeytin yağını direk içirmeye kalkmayın hem asitlidir hem de boğazına kaçar allah göstermesin.. masaj yapın çok iyi geliyor ..her alt değiştirmede saat yönüne doğru hafif hafif yapın rahatlayacaktır.. 😊
Kubra6095 Aduru bugün 35 günlük olduk bizde gaz dancımız çok fazlaydı kakasını yapmasına ve gaz çıkarmasına rağmen gaz ilacıda kullandım ama pek bi işe yaramadı yada ben hemen etki etsin diye bekledim 🙈 ama zeytinyağı kurtarıcım oldu karnına masaj yaptım zeytinyağıyla çay kaşığının ucuyla 3 4 damla kadar içirdim çok iyi geldi 😊 ama sürekli yağmak bağırsak tembelliğine neden oluyomuş çok sıkışmadığım sürece kullanmıyorum o yüzden 😊 bide youtubede ayşe önerin gaz masajı var oda kakasını yapmasıbda çok etkili oluyo bi bakın onada isterseniz. Allah yardımcınız olsun 🤲😊 Aduru
Ozgesen48 Aduru rica ederim ne demek .. bisiklet suruyormus gibi hareket ettirin bacaklarını, karnina itin 5-6 kere .. ilk zamanlar ayaklarını hareket ettiremedigi icin bağırsaklar yavaş çalışır..siz biraz destek atacaksınız artık.. 😊😁