Hayallerhayatolsa Benim büyük oğlan 14 yaş olcak ne ergenlikmiş laf dinlemiyor asi kardeşlerini elimden gelse öldürecek şap şap vuruyo Babasına kuzu anlamıyorum Ne zaman geçiyor bu süreç geçiren var mı neler yaptınız ayoll 🙏⚠️👋🫣
baskabirevrende Hayallerhayatolsa 14 yaşındaki bir ergenin ergenlik tavırları olağan ama benim 3 yaşındaki oğlumun ergenlik tavırlarını hâlâ çözebilmiş değilim.. 😂
Laydaren Hayallerhayatolsa Bir meşgalesi var mı ? Ergen bir kız kardeş vakamız oldu 🥲 kendisine aktivite bulursa veya siz bulmasına yardımcı olursanız içindeki enerjiyi atacak bir yeri olur.
Zarifokur Hayallerhayatolsa valla zor kardeşim var atarlanıyor evden çıkıyor gidiyor. Geçen gecenin 12 kadar aramışlar babam 56 yaşında annem 52 tekne kazıntısıyla çekiyorlar . Valla sabır ne diyelim eskiden biz korkardık. Valla şimdi hiç çekinme yok 😩
Askimizinmeyveleri baskabirevrende üç yaşındaki çocuklar bu uygulamada okumuştum minik ergen oluyorlarmış😂
Hayallerhayatolsa Zarifokur tabi canım korku yok ki saygı yok biz gözlerinden anlıyorduk annemizin babamızın nerde duracağımızı 🫣
TheBaby Hayallerhayatolsa 10 yaş bizimki. Bizde de minik minik başladı. Ne zor ya. İçimde sızlıyo büyüyor diye😣
TheBaby Hayallerhayatolsa Yok canım. Çok sabıra ihtiyacımız var. Ufa bir yanlışımız büyük sorunlara neden olabilir
Hayallerhayatolsa Yildiz52 ömür ne biliyormuşum sabahtan akşama diyorum 15 olcak bize nasıl geçti gittti o kadar sene Tadını çıkartın bu hayatın ben bilemedim kıymetini
Hayallerhayatolsa TheBaby aynen sabır lazım ama yok bende takatim kalmadı babası bir yandan İnsan zorlanıyor
Hayallerhayatolsa Askimizinmeyveleri 3 yaşında oğlum da anam bir gör ergen gibi anam 2 ergenle uğraşıyorum
Tugceeeee01 Hayallerhayatolsa 10 yaşında bi kızım var Dr ergenliğe girdiğini söyledi o kadar zorluyor ki beni sürekli kavga ediyoruz. Ve arada hepinizden nefret ediyorum diye bağırıyo sonra oh rahatladım diyip gülüyo ergenlik mi delilik mi çözemedim Allah en çok ergen annesine sabır versın
Askimizinmeyveleri Hayallerhayatolsa ya ben napam 13 yaş tam ergenim 4 yaş minik ergenim 1,5 yaş sendroma yakın bebem😂😂😂