Neseee Hanımlar kızım sürekli koca halıyı bırakıp parkeye yatıyor gerçekten arkamı dönüyorum yerde. Doğal olarak midesini üşüttü. Neyse bu pilsan çitler var görmüşsünüzdür işe yarar mı ?
gurbetcimami Neseee o benim kızımda da vardı gider di tam kapının eşiğine yatar dı yada halının olmadığı bir yere 😂büyüdükçe kendiliğinden bıraktı ben sadece o öylee yatınınca dikkatini dağıtacak bişey yapıp kaldırıyordum
serebro Neseee biz bebeğimin ilk kışı salonu komple hali kaplamistik😅 zaten 2 salon halim vardı boş yerlere de yolluk sermistim valla başka çözüm yoktu
Esoca38 Neseee Benim oğlumda aynı şekilde sürek parkede yatmak oynamak istiyor 🤦 Sanırım o çitler büyüyünce pek işe yaramaz atlar gecerler 😂
Neseee gurbetcimami tabiki görünce alıyorumda bazen mutfakta oluyorum bi geliyorum yerde uzun bi süre geçmeyecek gibi 🥲
Neseee serebro bizde halı alacaz halılar inceydi çocuk yokken idare ediyordu şimdi normal halı alacaz onlarda dünyanın parası 🥹
Sevdanurkesirr Neseee benim kızım da öyle sürekli yerlerde yatıyor halıya koyuyorum gene gidiyo parkeye yatiyo hasta olduk bizde 😔
Gryffindor Neseee Tadı da zehir gibi öyle güzel şeyler yaparız burun kıvırırlar ıslak mendil emerler 😀
Tuzz Neseee benim kızımda ıslak mendil emmiyor makinadan çıkan çamaşırları emiyor halının olmadığı yere uzanıyor 😁hepsi aynı dmekki