birannebirmelek Kızım 14 aylık, bebeği tek uyku yapan anneler saat kaç gibi uyutuyorsunuz ne kadar uyuyor? Yeni tek uykuya geçiyoruz. İki uyku yapmak istemiyor artık. 12:30 13:00 iyi mi acaba
irva birannebirmelek Benim oğlum 1 yaşından beri tek uyku yapıyor öğlen 12-1 arası uyuyor.Şuan 23 aylık.
Mizmizmyrtle birannebirmelek oğlum 13 aylık 1 yaşına girdiğimizden beri inanılmaz bir uyku problemi yaşamaya başladık geceleri uyumak istemiyordu sabah 6-7 ye kadar oturuyorduk bütün günde uyuyordu sonra baktım olmuyor bir gün uyutmadım akşam erken yatırdım sabah 7-8 arası kalkıyor 11 gibi uyutuyorum 2 gibi uyanıyor bir daha akşam 9-10 da uyuyor tek uykuya düşürdüm 3 gündür böyle
birannebirmelek irva anladım teşekkür ederim 23 ay için 1 saat yeterli demek ki gündüz 🙂 14 ay için 1 saat yeterli gelmez diye düşünüyorum ama hep mi 1 saat uyuyordu gündüz
birannebirmelek Mizmizmyrtle dün akşam 09:30 gibi uyudu sabah 8’de uyandı. İki uykuyken 10:00 gibi uyurdu. Bugün 12:50 de uyudu şimdi uyandı 🤦🏻♀️ Aldım geri uyumasını sağladım uykusu dağılmadan 40 dk uyku da az yani gündüz uykusu için. Bakalım nasıl alışacak tek sefer de 2-3 saat uyumaya