Dunyamsensn2008 Fad2525 Kargılı zeytinyağına koydum ezip koydum onu sürüyorum dışını kasiyabilecek herşey :) meyve emziği de güzel
Asel35ahsen Fad2525 eline havuç verebilirsin ya da yeşil soğanın baş kısmını hem rahatlatır hem vitaminini alır emdikçe. Meyve filesinin içine meyve koyup biraz dolapta bekletip verebilirsin. Hiçbiri iyi gelmezse calgel deneyebilirsin diş jeli
Dunyamsensn2008 Fad2525 Yani sanki oluyor ama her halükarda kaşınıyor çok salyasi var aniden ağlamaları falan oluyor tabi başka sıkıntıları da varda bu aralar diş te zorluyor kakasindan bilemiyorum ki bizim durum biraz karışık o yüzden anlamıyorum
Bkv Dunyamsensn2008 benim bebeğim de dört buçuk aylık diş mi atak mı kaka mı anlamadım on gündür de kaka yapmadı çünkü
Bkv Dunyamsensn2008 evet anne sütü sadece. Bi kere on altıncı günde yaptı hatta. Doktorlar müdahale etmek istemiyor normal karşılıyorlar bi sıkıntısı yoksa bebeğin. Yıpratıyor insani ama bu durum malesef
Dunyamsensn2008 Bkv Yani çocuk huzursuzsa müdahale edin poposuna zeytinyağı ile biraz masaj karnına da aynı şekilde yapın yazık çocuğa her ne kadar anne sütü alsada 16 gün bana fazla geldi y benim kızım 2 gün yapmasa ortalığı ayağa kaldırıyor yada kusuyor