Hale0108 bebeğim geceleri çok ağlıyor haliyle uyumuyor uyumadigi için de huysuz oluyor uyutmaya çalışıyorum meme istiyor göğsümde uyuyor, kayınvalidem de sürekli doymuyor sütun mü yok çocuk doymuyor oğlum dolaptan sağılan sütleri verin icirin acaba doymuyor mu aç bu çocuk diyip duruyor dün en son süt yok doymuyor dedi anne bak sütü alır yüzüne fiskirtirim yeter artık dedim oğlu da yanımdaydı , sürekli aynı şeyleri söylüyor, emzirme sonrası gazını Alicam koy yerine uyusun alistirmissin tamam senin bebeğin almıyoruz, kızımı uzerseniz alırım sizden , gibi saçma sapan cümleler kuruyor , birden yatak odasına giriyor eşimle uyurken saçma sapan hareketleri var zaten gece uykusuz kalıyorum gündüz de geliyor niye uyuyorsun kalk ben gelmişim diyor uykum var anne uyumadım hiç diyorum salma kendini yok biz boylemiydik kalk otur ya diyorum uyicam ben senmi gece uykusuz kaldın biraz anlayış istiyorum ama sıfır anlayış, gelip kahvaltı hazırla şunu yap bunu yap diyor evimin işini yapamıyorum yetişemiyorum hiçbir şeye yemin ederim, o kadar haklısın ki asılacak şeyler değil