Ayper Kızlar 7 aydır süt alerjisi diyeti yapıyoruz gitmedigimiz doktor kalmadı ama hâlâ bir düzelme olmuyor artık çocuğumda bende çok yıprandık gözümün önünde eriyor resmen çocuk istanbulda çocuk alerji doktoru önerisi olan var mı özel yada devlet hiç farketmez memnun kaldıgınız bir doktor istiyorum sadece
Kremaininannesi Ayper benimde bebeğim 2.5 aylık onda da kakada kanlı mukus yüzünde kızarıklık hırıltı vardı Dr alerji dedi süt ve süt ürünleri olabilir ama yumurta da yapabilir dedi testte çıkmayabilir diyetle anlayacağız dedi süt süt ürünleri yumurtayı kestim sonra okuduklarımda etkileşim olduğu yazıyordu tavuk dana eti kuruyemişi de kestim 10 gün oldu düzeliyor gibi şükür 4 gün sonra diyeti açmaya başla dedi Dr
MMommyy Ayper yani biz 13 ayligiz coklu besin alerjimiz devam ediyor hala sadece sut de degil bugday havuc kabak muz mısır daha bir suru… malesef uzun ve zorlu bir surec istanbul alerji merkezi var orayi oneririm istanbulda olmadigim halde online gorusme saglamistm baya ilgililer
Bozli Ayper Çanakkale’de var gittim ve çok memnun kaldım instagramdan bakabılırsınız Ercan Nain ismi çok ilgili bi doktor devamlı telefonla görüştük 8 aylıkız ve alerjımız bıttı
RabiyaG Kremaininannesi bizim kakada mukus az şekilde kulak arkasında pişik hırıltı var ondan olabilir mi
Kremaininannesi RabiyaG kakada mukus anne sütü alan bebeklerde de olabiliyormuş ek gıdaya kadar devam edebiliyormuş tek başına alerji için yeterli değil demişti Dr hırıltıda bebeklerde daha yapı kıkırdak olduğu için olabilir dedi ama tabiki bi doktora götürün bence bütün olarak bakıp karar veriyorlar alerjisi olabilir diye
Kremaininannesi RabiyaG bunlara ek bebeğimde huzursuzluk gaz uykuya dalma gibi sıkıntıları da vardı bunlar alerji olduğu için olmuş
Haffuse Gastroentorolojiye gidin… benim kizim da 5⁵ aydir diyeta ramen ksn krsilmemisti ve bagirsaginda virus bulundu, tedaviyle kan kesildi,ve ineksuti alwrjisi de var… diyete devam ediyoruz…
-kereminannesi- Ayper Ecem hanımla bende görüşüyorum sürekli İstanbul alerjiden Gerçekten çok ilgili kendisi Yavaş yavaş diyet açmaya geçtik Belki sadece süt ürünleri değil çoklu besin alerjiniz vardır bizim gibi
Bsraylmzz Ayper canım benim süt alerjisi olan bebeğin genellikle başka şeylerde oluyo çapraz alerjen olan bir şey tüketme sadece süt kesmekle olmaz. Eliminasyon diyeti yap öncelikle. Tavuk dana eti yumurta soya kabuklu kuruyemişler domates bunlar çok alerjenik besinler tamamen herşeyi kes yeşillik patates zeytin vs ye sadece. 2 gafta böyle devam et sonra tek tek 3 Gün kuralıyla tüketmeye başla neye alerjisi olduğunu o şekilde bul doktorlar bir yere kadar. Bazen kendi doktorun kendin olman lazım