gulsum2144 Evolvia mama kullananlar memnun musunuz?? Gaz kabızlık sorunu yaşayan oldu mu oğlum 1 ay 23 günlük
1anne30 gulsum2144 canım oğlum on ayına gidiyor ilk bir ayında kullanmıştım hiç kabız olmadı gaz problemi de yaşamadık ama ben memnundum
[silindi] Ben kullanıyorum gaz problemi olmadı kakasını günde bir kere yapıyor. Kilo alımı da iyiye gidiyor çok şükür 12 günde 400 gram almış ☺️
M_eymen Bende kullanıyorum çok şükür ne gaz ne kabızlık olmadı. Bebelacla başlamştk bebelac bizde kabzlık yaptı. diğer mamalar gibi kof şişkinlik yapmıyor çocukta kilo aldırması da gayet iyi
NaimeYilmaz gulsum2144 6.aya kadar kullandım. Kabızlık sorunumuzu bitirdi. Gaz sorunumuz da 2,5-3 aylık oldukça azaldı. Ama hangi mamayı alırsanız alın gazı çoksa çare sabır. İçerisindeki probiyotik oranı oldukça yeterli.
Aylasrsn Benim bebegim hangi mamayi kullandiysam gazli ama kaka sorunumuza en iyi gelen mama. Diger hic hir mama iyi gelmiyo
Asl_ksp gulsum2144 biz ilk hipp almistik çok kabızlık yapıyordu sonra evolviaya başladık çok memnunduk ne gaz ne de kabızlık yaptı şimdi ek gıda serüvenimiz başladı 🤗