Yujadab Hanımlar belki burayla çok alakasız ama içimi dökmezsem rahatlayamıycam. 18 gün önce sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 4 gün yoğun bakımda kaldı.bir hafta demişlerdi 4 gün sonunda çıkardılar çok şükür.5 yaşındada bir kızım var buarada. Konuya gelecek olursam kız kardeşimin 3 yaşında ki kızı normal kontrol için hastaneye gittiğinde b12sinin oldukça yüksek olduğunu görüyorlar hemen araştırılması için büyük bir hastaneye sevk ediyorlar.gitmeden evvel bikaç çocuk doktoruna sonuçlar gösteriyorlar karaciğer,böbrek rahatsızlığı en kötüsü lösemi olabilir derhal sevk edelim diyorlar 😞 bunu duyduğumuzdan beri ailecek perişan olduk.bugün doçente göründü bir sürü tahlil yapıldı Perşembe 1de sonuçları çıkacak teşhis konulacak.sizden sadece dua istiyorum nolur yeğenim melis için dua edermisinz ? Sonuçları korktuğumuz gibi çıkmasın. Duyduğumdan beri ağlıyorum sütüm çekildi resmen biz kardeşler olarak birbirimize çok bağlıyız çocuklarımızda öyle. Ağlamaktan helak oldum. Dua saatine denk gelir belki rabbim korktuğumuza uğratmasın okuyanlardan dua istiyorum kimseyle paylaşamıyorum buraya içimi dökeyim dedim hakkınızı helal edin 😔
Rengin Yujadab allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah yoktur bişeyi sağlına kavuşur inşallah allah anasına babasına bağışlasın🙏
Didemm123 Yujadab Rabbim hayırlı sonuçlar nasib etsin inşallah 🤲🏻 Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmee 😭🤲🏻
FeriDeniz Yujadab Rabbim yeğeninizi ablanıza ve sizlere bağışlasın. İnşallah içinize su serpecek şeyler duyarsınız. 🙏
Incitanesi6835 Insallh birsey cikmaz canim zaten doktorlar genelde.hep kotuyu soyler basda tek doktorla kalmayin baska doktorlarda gosterin Insallh tertemiz gelir sonucları
Aslihannazli Rabbim hayırlı güzel sonuçlar çıkarsın şifasını versin arkadaşım inşallah korkulan değildir allah korusun tüm evlatları 🙏😔😪