Halimeaksu 11 aylık olacak bebeğim gece sabaha kadar meme ağzında uyuyor gündüz ise yanında yatıp sürekli emzirmedğim için 1 saat bile uyumuyor toplam. Karnı tok altı temiz gayet iyi sağlığı çok şükür .kafayı yicem artık
Birdunyabircennetannesi Halimeaksu Uyumayan bebek mi dedi biri? 16 aylık uyku nedir bilmiyor. Tabi emen bir çocuk değil. Yani asıl uyuması gerekiyor ama yok yok yok. 3. Kez ayağımda sallayisim uyanıp duruyor derin uykuya bi geçemedi
Bircaykoyicelim Halimeaksu 11 aylık olacak bebeğim gece sabaha kadar meme ağzında uyuyor Gece beslenmesini neden kesmiyor sunuz? 6. Aydan sonra gece beslenmesine gerek yok. 11 aylık bebeğinizin şu anda deliksiz bir uyku ihtiyacı var. Gece beslenmesine değil.
Zlm Halimeaksu gece beslenmesini kesin böyle olmaz ki sizede yazık birkaç gece ağlar ama alışır bence direk kesin gece beslenmesini uyandığında su verip uyutmaya caslin sallayın pispislayin ama ne kadar aglasada emzirmeyin hatta imkanınız varsa gece uyandığında siz deg başkası yatırsın geri uykusuna
Dlshnn3 Bircaykoyicelim 4. Aylık gece beslenmesi asla kabul etmiyor 6-8 saat aç kalıyor uyurken veriyorum asla emmiyor bu çocuklarda huy sanırım kimisi yiyor kimisi yemiyor 😩
Bircaykoyicelim Dlshnn3 6-8 saat aç kalıyor uyurken veriyorum asla emmiyor Aç olsa ister Zaten 😊 Annelik iç güdüsüyle söz aç sanıyor sunuz. Ama bebeğiniz doğru olanı yapıyor. Çünkü uyku daha önemli. Maschallah 🧿 bu arada.
Dlshnn3 Bircaykoyicelim aynen benimde içime sinmiyordu ama doktor da bırak uyusun zaten dedi ama neblim herkesi gece insan 3-4 kere bekleyince acaba ben mi yanlış yapıyorum falan diyorum