1234555555 Kızlar ben 8 gündür aralıklı oruç yapıyorum ve tam 5 kilo verdim 97 ile başladım şu an 92 hedef kilo şimdilik 70 falan oraya gelince bakacan artık ama birden hızlı kilo verince sarkma olur mu onu düşünüyorum sizce nasıl olacak bilgisi olan varmı
Adababy 1234555555 bir ayda 12 kilo vermiştm sonra ara verip tekrar başladım işk ay gibi kolay veremedim
Asya2880 Canım bende o diyetle ilk ayda 10 kiloya yakın vermiştim sudan veriyosun ilk ay hızlı sonrası okadar hızlı veremezsen ikinci ay diyet artı egzersiz yapman lazım yağdan gitmesi için
1234555555 Asya2880 ben hiç spor yapmadım arada yürüyüş ve arada bı tane spor programı var onu yapıyorum o kadar
Adababy 1234555555 belli bi zaman sonra vücut toparladı aman aman kilom yoktu ufak ayva göbeği kaldı sporu sevmem yapmadım hiç baya incelmiştim geri aldım ama verdiğimin hepsini değil 3 kilo aldım sadece vede hayvan gibi yedim halada yiyorum kilomda değişiklik olmadı 58 kiloyum benim sabit bi kilom var en fazla 60 oluyorum onunda üstüne ne yesem çıkmıyorum suan hala gece yemelerim var
BuluttBey Alpingo protein ağırlıklı 18:00-10:00 toplam 16saat açlık. Ekmek, hamur işini kestim 3 litre su içtim Yeşil çay, kiraz sapı çayı içtim dönüşümlü günde 1 Sınırsız yeşillik Üstelik emzirip yoğun bi tempom vardı
Nurcngltkn Ayseenurarel bende dünden beri Ahmet apanin yitiksifa diyetine başladım sütüm ucu ucuna yetiyor inşallah azalma olmaz iki öğündede bol bol yeşillik yiyorum sıvı saatinde bol su içiyorum inşallah sütüm kesilmeden eski kilomaa dönerim kiyftlerm olmuyor bu durum inanılmaz canımı sıktı eşim yeni kiyftler alalm dedi inat ettm bn zyflayip o kiyftlern içine girecegm