Masalhira Merhaba arkadaşlar kızım 2 yaşında ve rota virüsü yakalandı şuan hastahanede yatıyoruz başından geçen varmi neler oluyor nasıl olur bana anlatabilecek biri hiç bise yemiyor şu bile içmiyor hem kusuyor hem ishal 😔😔😔
Bukii Masalhira Cok gecmis olsun aşiniz varmiydi acaba benim arkadasimin bebegi olmustu cok sukur atlattti korkmayin insallah bol sivi aldirin rabbimin izni ile iyi olucaktir meleginiz 🌸🙏
Aliayazz Masalhira çok geçmiş olsun canım çevremde de olanlar var sadece serum tedavisi gördüklerini biliyorum bi hafta falan yatmışlardı umarım tez zamanda atlatırsınız
Seymaseda Masalhira Canım rota aşısı var mıydı bebeğinizin birde kusma ishal devam eder bol sıvı aşın bu dönemde bebeğime bakıcam diye sizde kendinizi ihmal etmeyin çünki geçen bi hastalık sizde olabilirsiniz dikkaat edin çok olsun ☺️
papatya09_ Ne gibi belirtiler oluyo cnm bilgimiz olsun 4 yasında kızım aklımda bulunsun geçmiş olsun bu arada
Masalhira papatya09_ sagolun çok kötü bisey Rabbım kimsenin evladına yaşatmasın cocuk hayattan kopuyor resmen yemek yemiyor şu içmiyor hep kusuyor ishal rengi sapsarı ve halsiz oluyor 1 yudum su bile içse kusuyor çok dikkat edin
Masalhira Bukii evet 2 doz aşımızı olduk ama ona rağmen yakalandık nasıl olduğuna dair bir fikrim bile yok nerden bulaştı nasıl bu kadar hasta oldu bilmiyorum dünden beri 9 cu serumu yiyor şuan biraz daha iyi çok şükür 🙏
Masalhira Seymaseda pazar günün den beri hasta dün hastahaneye yatış verdi doktorumuz 9 serum yedi şuan biraz daha iyi bana bulaştiysada bilmiyorum şuan bende hiç bir belirti yok inşallah bulaşmadan atlatırız 🤲🙏🙏