alisinannesi63 Arkadaşlar eczacı eşime anlatmış da eşim anlamamış. Nasıl kullanılıyor tam olarak ? Ben okudum kutusunda normal mama gibi hazırlanıyor ve direk içiriliyor sanırım kullananlar bilgi verebilir misiniz ? Bebeğim 45 günlük ve reflü.
alyaninannesiii60 alisinannesi63 benim doktorum evolvia AR önerdi normal diğer mamada nasıl yapıyorsam öyle hazırlıyorum yanlış mı acaba bide bebelac içeriği iyi değil diye duymuştum
limonkolonyasi alisinannesi63 evet canim normal mama nasılsa o şekil hazırlanıyor değişen hiç birsey yok sadece bu daha yoğun kıvamlı
limonkolonyasi alisinannesi63 bebekken kizimda da reflu vardı o zamanlar kullanmıştım biraz kıvamlı olduğu için bazen kabız yapabiliyor arada içine cay kaşığı ile zeytinyağı damlatabilrsin
limonkolonyasi alyaninannesiii60 AR mamalar reflu ve kusan bebekler icin olduğundan dolayı kıvamı katı kusmayi tetiklememesi için
alyaninannesiii60 limonkolonyasi tmm teşekkür ederim peki ne kadar kullanımda geçti sizin biz daha bugün başladık
limonkolonyasi alyaninannesiii60 gaviskon Ar mama kullandık ama bize pek fayda etmemişti kusmaları devam etmişti gün içerisinde çok fazla kusardi yani sayısı yokdu sizin belki daha az ise fayda sağlayabilir 7.ayda tamamen reflusu sorunu bitmişti