Ebrutoprk Aasliahmett https://cdn.e-bebek.com/www.ebebek/i/p/300/01/mBYP-SK-01_1.jpg bunu kullanıyorum memnunum canım
[silindi] Aasliahmett ben Kraft kullanıyorum çok memnunum saatlerce dursa belim ağrımıyor bebeğim de severek duruyor bir kaç farklı pozisyonda kullanılabiliyor.
Ebrutoprk Aasliahmett kullanabilirsin ben kullanmıştım canım yerinde de deneyip bakabilirsin rahat baya
Gul_ Elimde iki tane kanguru var satılık düşünürseniz birtanesini hiç kullanmadım pierrecardin biri Kraft domino model
Ebrutoprk Aasliahmett onu denemedim ama Arkadaş da kullanıyor memnun ondan da saten fazla uzak bi yere gidemiyorsun onunla uyuyorlar. Yanı o kadar para yerine bunu da alabilirsin aynı şey nede olsa ama deneme imkanın olursa yerinde dene derim
Ozg_ Ecesari ben de onu kullandım cok memnun kaldım oğlum kilo sınırını aştığı için artık kullanamıyorum
Asilenesinannesi Canim kesinlikle babybjorn marka harika bir sey 1000 tl ye yakin ama ben dolap uygulamasindan tertemiz 2. el almistim 100 tl ye cokta kullandim benm oglumun kilosu yerinde olmasina ragmen 6 aylik belimi falan agritmadi digerlerini bilmiyrm bi tane chicco kullanmistim bel agrisindan aksamina hasta oldum yani