Oykino Eşimin akrabası yeni doğum yaptı. Bebeğe değil de yeni anneye ne hediye alınabilir? Siz ne isterdiniz?
pogacayanakk Oykino yani ilk akla gelen kıyafet olur herhalde ben olsam kıyafet alırım diye düşünüyorum kapalı biriyse eşarp falan da olabilir
Linaduygu Oykino vallahi bana bir arkadaşım gratisten yüz maskeleri el kremi dudak nemlendirici vs böyle bunun gibi minik bir kutu yapmıştı aşırı hoşuma gitmişti ya hani vaktim olmuyor yapmaya belki ama kendime vakit ayiramazken birinin beni düşünüp böyle birşey yapması hoşuma gitmişti neticede herkes bebeği düşünüp sadece ona birşeyler yapıyorlar
OptimusPrime Oykino Anneye Özel bir şey. Güzel bir bileklik olabilir. Güzel bir kolye yanında bir çiçek..
sdeniz1 Oykino eger lohusanin yanında yardim edecek kimsesi yoksa bir kap sıcak yemek,evini temizlemek,bebekle ilgilenmek.ama yanında yardim edeni çoksa ona çok iyi bir anne olduğunu soylemek bence en guzel hediye.
Berfinyusuf16 Pijama takimi Emiziriken kullanimi kolay olan önü dugmeli elbise olabilir Kışın giyebilcegi tatlı bi panduf olabilir Ben (Anne bebek cantasi) almistim
Linaduygu Oykino aynen hem hızlı hem aşırı pahalı da olmaz her kadın bakım ürünlerini kesinlikle sever
Oykino sdeniz1 emzirmeye iyi gelecek kurabiyelerle giderim diye düşünüyorum ama ki etrafı kalabalık aslında, yemek ve bakım bol. Şehirdışı bir de 🥲