Saliha03 Kızlar merhaba ya 1 haftadır öksürük burun akıntısı vardı öksürüğü hallettik ama bi Türlü geçmedi gece uykusunda çok rahatsız oluyo gündüz o kadar değil fizyolojik serum yapıyorum yatmadan oda fayda etmedi neler yapabilirim başka
Sevoooelmc Saliha03 canım bizimde aynı şekilde cold mix aldım ben odasına peteğin üstüne bir kaba su koyuyorum içine 2 damla damlatiyorum bebeğimi çok rahatlatıyor ve bugün ciddi anlamda burunda akmada azalma oldu çok şükür
Oglum05 Saliha03 bizde aynı durumdayiz ya geçmiyor 1 hafta oldu yoğun şekilde akıyor o kadar yikiyorum anlamadım bende bide öksürük var hava kullanıyoruz ciğerleri temiz ama ciğere inmemesi için verdi 5 gün doktor . Öyle öksürüyor kinsanki kar da kalmış gibi
Saliha03 Sevoooelmc Yaa o ne ki bende alıyım gerçekten ciddi anlamda rahatsız uyuyor yavrum içim gidiyor ama birşey de yapamıyorum hastanelerde hastalık yuvası götürmek istemiyorum
Dnz20 Oglum05 merhaba geçmiş olsun öncelikle Burun akıntısı geçti mi acaba özel bişey yaptınız ya da kullandınız mı