Yelda35 Kızlar değerlerim 8 çıkmış hap/şurup hangisi daha etkili birde öneriniz nedir? saçlarım çok dökülüyor
Rumeysa61 Yelda35 ferro sanolu hep kullanıyodum ama ancak bunu sağlık ocağı yazar bence baktır onlar daha iyi ilacı yazarlar sana
Eminecak Yelda35 gyno feero sonal kullanıyorum ben en etkilisi o sanırım sabah akşam. Saç dökülmesi bende aşırı yaşıyorum 3 ay önce doğum yaptım normal diyorlar ama saç kalmayacak kafamda.
Burcubuse26 Yelda35 benimde düşük 2 kutudayım ocean aldım tavsiye ederim huzursuz bacak sendromu hamilelikten bu yana çektim en son nöroloji doktoruna gittim feritin düşüklüğüde sebep oluyor dedi devletin verdiğini almadım o çok yan etki yapıyor ama bundan baya memnunum çok şükür
Elifmm Cocuklar için şurup etkili ama büyükler için bilmiyorum saglık ocaklarıda yardımcı olur bilgi için
Yelda35 Elifmm Rumeysa61 endokrin doktoru yazacak ancak etkili olması lazım sanırım bana. Baya düşük çünkü çok teşekkür ederim
Burcubuse26 Yelda35 ocean demir hapı diyince veriyor eczane fe yazıyor üstünde ya benimde bi baktırmam lazım bu kutu bitince baktıracağım ama halsizliğimi aldı bacak ağrım bayaa geçti bence çok iyi geldi bana aylarca magnezyum verdiler bacak ağrıma gram fayda etmedi bu değer çok önemli bence
Karauzumum Bütün gebeliğim boyunca düşüktü. 36. Haftadayım. Hep feramat verdi dr kullanamadm çıkarıyordum çünkü. Sonunda endokrin dr u çok negatif konuştu solgar ıron gentle başladım 15 gündür 2 hafta sonra bakılacak tekrar bakalım
Sevimlihuysuzum Yelda35 bugün İbrahim saraçoglunun bir videosunu izledim ferritin demir düşüklüğü için kuru inciri haşlayıp suyunu için dedi belki denemek istersiniz