1morportakal Miran1306 Taboo kesinlikle 👌🏻 Ben netflixe gelmeden izlemiştim birkaç yıl önce netflixe gelince hemen bi daha izledim çok çok iyi dizi bence
Elif311 Miran1306 Dark(bilim kurgu çok dikkatli izlemek lazım ) , Vis a Vis (kadın hapishanesinde geçen olayları anlatıyor güzel ama sürükleyici), how are your mad mother çok güzel çerezlik otur kahkaha at,
Crcs 1morportakal Tom hardy yoruyorsun peaky blinders’ta zor tahammul ettim 😅 izleyesim de var aslında.
1morportakal Baakpnr- İlk sezonları güzel zaten. Hapishanedelerken çok heyecanlıydı sonrası beni de çok sarmadı
Derinnn0 Elif311 bilim kurgu seviyorsanız ve Dark izlediyseniz Fringe tavsiyemdir ama Netflixte yok ☺️
Derinnn0 Crcs aaa bende doyamadım Peaky blinders izlerken Tom Hardy’ye yaa o mimikle konuşma stili aksani falan 😂
Derinnn0 Miran1306 Peaky Blinders Narcos La casa de papel 11.22.63 Stranger things The Crown 🌼 Bir de Netlixte yok ama FRİNGE şiddetle tavsiyemdir 😍
Crcs Derinnn0 konuşma stili Tam olarak o kısım benim için dayanılmaz oldu. Zevk meselesi tabii. Çokça seveni var zaten 🙂
Derinnn0 Crcs yeni başladıysaniz ne güzel son sezonla birlikte taze taze izlersiniz. Ben son sezon gelene kadar öncekileri unuttum 😒
Crcs Derinnn0 bu sebeple genelde bitmiş dizi izlerim. Doctor Who hariç -sonsuza kadar sürecek sanırım 😏- şimdi sandman’e bakıyorum yeni çıkmasına rağmen. En sevmediğim şey yeni sezon beklemek. You 3. Sezon geldi açmadım hâlâ.
MiraySahin Crcs son doktoru izlemedim ya siz izlediniz mi? İlgimi çekmedi sanki, tavsiye eder misiniz?
Crcs MiraySahin son sezona bakamadım bebikodan 🥲 ben doktorcuğum diye diye izliyorum. Çoğu zaman yol arkadaşlarına ısınamıyorum.