ZMzehra Kızlar merhaba, bebeğim 5 aylık oldu tam bugün. Ve bugün okadar çok hapşırdı ki burnu da akmaya başladı. Yarın doktora götüreceğim ama ilaç kullanmak da pek istemiyorum. Var mı başına gelen ıhlamur gibi içecekler vermek doğru olur mu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
sulerl ZMzehra benim bebeğimde tam olarak böyle, ben ıhlamur içiyorum onada 1-2 çay kaşığı verdim. Bide carpol veriyorum İnşallah iyi olur bebişlerimiz 🙏🏼Allah şifa versin
Derin34_ ZMzehra bence doktora götürün ilaç verin neticede ilaçlar iyleştiriyor bebeklere özel. Bizde grip olduk bugğn gittik bide öksrüğümüz var bitkisel ölsürük şurunu verdi birde sopuk algınlığı için iburamin verdi
Canimincani ZMzehra benim oğlum da yarın 5 aylık olacak. Dediğiniz gibi bugün hep hapşırdık ve Burnu aktı. Hemen doktora gitmeli miyim yoksa kendiliğinden geçer mi?
ZMzehra Bu arada sütüm hiç yok denecek kadar az oyüzden mama yiyor zaten🤦🏼♀️ Anne sütüyle geçer diceğüniz için baştan söyleyeyim
ZMzehra Yaa bir de nasıl giydirmeliyim acaba? Ev sıcak normalde sadece kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum ama şuan nasıl giydirmeliyim?