engteacherrr önceden sol tarafına doğru dönmeye çalışıyordu şimdi ondan da vazgeçti yüzüstü şekilde de hiç durmak da istemiyor henüz 6. ay kontrolümüze gidemedik ama uykularım kaçmaya başladı bu durumda olan olmuş olan ya da bilgisi olan var mı
evlatcan engteacherrr benim bebeğimde 3 gun sonra 6 aylık olacak. Dönmüyor dönmeye çalışıyor ama dönemiyor.
Valtameriii engteacherrr benim bebeğim 5.5 aylık benimkide dönemiyor ve asla yüz üstü durmak istemiyor yüz üstü koyunca ortalığı yıkıyor bence korkulacak birşey yoktur zamanla dönerler
Gulcan- engteacherrr bende az önce bununla ilgili bir paylaşım yaptım benimde oğlum aynı şekilde nörolojiye götürdüm beyin emari istedi ve hemen fizik tedavi dedi 😓bana zamanla yapicakmis gibi geliyor ama doktorlar korkutiyolar işte yinede tedbiri elden bırakmıycam pek beğenmedim doktoru iyi bir doktor araştırıp tekrar gidicem
engteacherrr evlatcan bazılarında okuyorm 3 4 aylıkken dönenleri her bebeğim gelişimi ayrı deniyor gerçi
engteacherrr Valtameriii ben de diyorm evham yapmıyım diye ama hiç dönecekmiş gibi bi hareketi de yok
Valtameriii engteacherrr eninde sonunda dönecekler ister 1 yaşında isterse şimdi o yüzden korkmayın inşallah kötü birşeyleri yoktur 🙏
Tugce2391 Bncede sıkıntı yapmayın her bebek gelişimi farklı bnm oğlum iki gün sonra yedi aylık olacak desteksiz oturamiyor ve emekleme yok sağa sola rahat dönüyor ama bende oturmasını ve emeklememesini takıntı haline getirdim :)
engteacherrr Gulcan- ne kadarlık bebeğiniz ilk defa böyle bşy duydum bence de başka bi doktorun görmesinde fayda var bazı doktorlar aşırı rahatlar bazıları da giç bşy yokken endişelendiriyolar
Gulcan- engteacherrr çok endişelendirdi yaa fiziğe baslamaSan geç kalırsın falan narkoz verilip cekilicekmis bide gönlüm razı gelmedi iyi bir doktor araştırıyorum direk götürücem bakalım bide o ne diyecek umarım iyi haberler alırım
engteacherrr Gulcan- inşallah hiç bi şeye gerek kalmaz da bi an önce içiniz rahatlar ben de bi kaç gün içinde doktora gideceğim bakalm bize ne diyecek sizinle de paylaşırım ne söylediğini
Gulcan- engteacherrr gerçekten çok sevinirim umarım size iyi şeyler söylerler insan boyle durumda iyi şeyler duymaya ihtiyaci oluyor
Ebeesra engteacherrr bir çocuk gelişimciyle görüşebilirsiniz. Siz ona günlük egzersiz yaptırın dönmesine yardımcı olun sonra tekrar dönderin yüzüstü durması için önüne ayna koyun benim oğlum 6 aylık emekliyor bir yerlerden tutup ayağa kalkmaya çalışıyor ama biz çok teşvik ediyoruz mesela koltuğa oyuncaklar koyup tutup oyuncaklara ulaşmasını sağlıyoruz