Edizin_Annesi Arkadaşlar merhaba 3 aylık oğlum. Var bu ay sünnet ettirmek istiyordum ama devlet 6 Aydan önce yapmıyormuş ve tamamen uyutuyormuş özel yapıyor lokal olarak ama 1500 tl suan bütçemi aşıyor :( her devlet Hastanesi aynı mı yaptıran arkadaşlar var mı tamamen anestezi ağır gelmez mi :(
Bal_bubu Edizin_Annesi Canım ben Siirtte yaşıyorum girtiğimiz özel hastanede çocuk cerrahı olmadığı için devlette yaptırıyorum ayın 10'unda olacak tam o gün 3+3 günlük olacak☹️
Rabiaeser Edizin_Annesi ben 2 aylıkken yaptırdım sünnetini çok uyguna yaptırdım özel hastanede nerede oturuyorsunuz?
2kuzucukannesi Edizin_Annesi sünnet icin 3 aylık bebeğe genel anestezi yapılmaz kesinlikle yaptırmayın özel neden o kadar pahalı anlamadım nerede yaşıyorsunuz burada uygun fiyata yapan hastaneler var İstanbul Anadolu yakasında
Kbra_66 Bende özel de yaptırdım 200 tl çok pahalı yapıyorlar sizin orada ben de 3.5 aylıkken yaptırdım devlet yapıyor öyle birşey yok doğduktan iki hafta sonra yapan bile var ama bence tamamen uyutmalrna izin verme
aysnr_shn_krcm Devlet hastanesi tamamen uyutuyor. Belediyeye git bi çok belediye özel hastane ile anlaşma yapıyor ücretsiz sünnet için. Ben oğlumu öyle sünnet ettirdim
Edizin_Annesi 2kuzucukannesi zaten genel anestezi yapmıyorlar 6. Aydan sonra devlet genel yapıyor özel lokal yapıyor
Edizin_Annesi Balıkesir Edremit’te yasıyorum Doğumu mu da o tek olan özel hastanede yaptım 3000 tl ye :/ tek özel olduğu için fiyatları da hep yüksek