KuzeyinAnnesii Ek gıda olarak aptamil kullanıyoruz Siz ne sıklıkla ve ne kadar cc veriyosunuz Ayrıca nasıl hazırlıyorsunuz tam olarak
Serdogrul KuzeyinAnnesii biz hep mama kullanıyoruz ve bunun içinde mama ısıtıcısı almıştık ınanın hayat kurtarıcı oldu bızım ıcın hem ısısını kendı bebegın ısısında yapıyo hemde kaynatmaklat uğraşmıyorum
BerfinAzad Uzun süre uyuduysa 2-3-4 saat 3 ölçek 90cc veriyorum bitiyor. Diğer türlü fazla aç değilse 2 ölçek yada 1 ölçek veriyorum Ilıktan bi tık sıcak su ile
KuzeyinAnnesii BerfinAzad ya ben mamayı hazır edene kadar bizimki açlıkdan kıyamet koparıyor ben bi türlü denk getiremiyorum
Mehmetalp KuzeyinAnnesii öncelikle ölçü ayarlamasını doktorunla yapman gerekli. Boyu kilosu ayına göre değişir çünkü. Mamayı hazırlarken beklememek için benim termosum var her sabah ona suyu hazırlayıp koyuyorum böylece sadece suyu koy mamayı koy karıştır oluyor bebek beklemiyor.
Serdogrul Emine ben chicco marka almıştım biberonumda chicco diye ama diğer markalarında var hemde her bütçeye uygun şekilde internet üzerinden bile bakabilirsiniz