Kayraaaa Ciddi anlamda sadece 5 dk uyuyup uyanıyor hiç bir şey yapamıyorum varmı böyle bir durumda olup çözüm bulan 😭
Whatornot Kayraaaa sürekli mi böyle? Benim kız da 51 günlük 4 gün önce aynen böyleydi ve çok huysuzluk yaptı bir sonraki gün hep yanında ben de yattım güzel uyudu. Bugün ve dün normal beşiğe koydum uykusu güzeldi
_annee_ Kayraaaa elektrik süpürgesi yağmur sesi vs bunları denediniz mi? Uyurken yanına da koyabilirsiniz.🌸
Sevdapl Kayraaaa 2 ay 14 günlüğüz. Bir kaç gün bizde de öyle oldu sonra düzeldi. Şimdi iki üç saat uyuyor.
Milay Kayraaaa 5 ay 9 gunluk oglum var,o donemlerde oglumda oyleydi,gunduz uykusu berbatdi shimdi az bir az duzene girdi 1 1 bucuk saata kada uyuyor
Kayraaaa Whatornot evet böyle bi ara pış pış sesine alıştı onunla güzel uyuyordu sonra 5 dk uyuyup uyanmaya başladı çözümü yüz üstü yatırmakla bulmuştum 10 gün falan çok güzel uyuyordu yine bozdu 10 gündür hep 5 dk
Kubramustfa Aynı dertten bende muzdaribim 2 ay 16 günlük bebeğim sadece 5 dakika uyup uyanıyor artık ne yapacağımı şaştım
Kayraaaa Kubramustfa 😭 ve 3 yaşında bir oğlum var hiç ilgilenemiyorum onunla ona baktıkça ağlamak istiyorum
Kayraaaa Sevdapl malesef bikaç gün değil 1 aydır böyle kendimce çözümler buldum 10 gün falan düzgün uyudu sonra yine aynı