Prensinannesi23 Ssssraa bu aydan sonra ağzının suyu akmaya başlıyor kendi kendine köpürcük yapıyor bizimse 1 Aydır öyle 😊
Ssssraa 1mom1baby diş midir bu salya mı oluyor diye düşündüm aslında 😊😊 normal diyorsunuz yani, büyüyor her geçen gün 🥰🥰 Prensinannesi23 Miray19 Balyanakannesiii
1mom1baby Ssssraa kötü bişey yok bence tükürük salyasi varsa ondan olabilir ya da salya akitmaya başlayabilir öyle olduğunda ağzını oynatiyorsa oyun yapıyor olabilir küçük aylardan beri kızım salyasi gelince oyun yapıyor baloncuk falan yapıyo 😊
Ysmntr Ssssraa mama da veriyorsaniz eger agzi daha cok kopuruyo benim oglana mama verdikten sonra oluyo ama cogunluk tukuruklerini yutmayi tam bilmedikleri icin agzindan kopurtuyorlar
Prensinannesi23 Ssssraa dişte olabilir ama bu aylar tükürük bezleri salgılanıyor ondan artış oluyormuş benim oğlumun beyaz bir yerden kabardı dişten sanırım bizim 😄
Prensinannesi23 Ssssraa dişte olabilir ama bu aylar tükürük bezleri salgılanıyor ondan artış oluyormuş benim oğlumun beyaz bir yerden kabardı dişten sanırım bizim 😄
1mom1baby Ssssraa normal normal 😊 kızımda 3 aylıkken falan başlamıştı şimdi 18 aylık hala aynı tukuruguyle oynuyo balon yapiyo 😂
Buciii Hic korkmayin benim bebegimde bu zamanlarda basladi simdi 4 aylik resmen burvvrr yapıyor tükürerek oyun yapıyor bize😊 tükürük salgıları oluşmaya başladı ve henüz yutmayı ogrenemediler. Gün-de kac önlük ağız mendili kirletiyor bir görseniz
Buciii Hic korkmayin benim bebegimde bu zamanlarda basladi simdi 4 aylik resmen burvvrr yapıyor tükürerek oyun yapıyor bize😊 tükürük salgıları oluşmaya başladı ve henüz yutmayı ogrenemediler. Gün-de kac önlük ağız mendili kirletiyor bir görseniz