annebenanneoldum Emerken bebesi horon tepen halay çeken ne bileyim kolbastı oynayan veya benzeri halk oyunlarına girişen anneler var mı 😂😂nasıl zaptediyorsunuz 😂
Zey-yus50 annebenanneoldum edemiyorum 18 aylık az önce geldi yanıma tabure koydu çıktı açtı emiyo bende işte çorba karıştırıyorum😐
Papatya2636 annebenanneoldum emiyomu topmu oynıyo belli değil 5 aylık daha çekiştire çekiştire ememiyorki😂🤦🏻♀️
Esrasemra annebenanneoldum 🤣🤣🤣aynı biz baktım horon için kımıldamaya başlayınca hemen şarkı söylüyorum beni dinliyor (((bayılıyor sesimeee))) evdekiler hariç arada da ninni öyle durduruyorum ama şu alt ( bez)değiştirme artık bana işgence gibi gelmeye başladı orda hangi oyunu oynuyor daha çözemedim 🤣🤣🤣🤣
Senibidasanaelikopteryokbuson annebenanneoldum amuda kalkıp emıyo ıkı aydır zaptedemıyorum kzıımda oyleydı malesef Bı sure sonra gececek dıye sabredıyorum
Zey-yus50 annebenanneoldum öyle çocuk beni gezen meme olarak görüyo bazen arkamdan memeeee diye bağırıyo🤣
annebenanneoldum Papatya2636 bizde 6 ayligiz gerçekten bir an doğuştan kolbastı öğrenmiş olarak dünyaya geldiğini düşündüm 😂
2-prensannesi Esrasemra benimki 54 günlük doğduğundan beri altını değiştirirken kıpır kıpır hiç durmuyor emzirirken horon tepme bizde de var en ufak şeye kafasını çeviriyor memeden çıkınca da basıyor yaygarayı 🤭
Nilunas annebenanneoldum benimki amuda kalkıyor hiphop yapıyor 😃😃😃14 aylık oldu önceden memeyi zorla tuttururdum şimdi göz göze gelmesi yetiyor 😃
Dedimolabilir annebenanneoldum kizim emerken resmen amuda kalkiyordu neyseki biraktikda kurtuldum. Ama arada yokluyor pat pat vuruyor🤣🤣
abnztb annebenanneoldum bebem karadeniz ve sivas karışımı olduğundan her türlü oyun var 😀😀 üstüne bir de emerken parmağıyla benim gözümü kulağımı burnumu karıştırmaya çalışıyor 🤦🏻♀️
annebenanneoldum Zey-yus50 ben hep diyorum anne değil MEME HATUN uz biz (nene hatun var ya tarihten) 😂😂😂
Firdevsibici annebenanneoldum benim kızım daha bir buçuk aylık olduğu için sadece kafasını bilinçli oynatıyor kafa atma mı dersin aç kurt gibi saldırma mı salla baş gibi kafasını sallaya sallaya memeyi kaybedip sinirlenme mi hayır sinirlenip bir de yakalayınca damağıyla göğüs ucumu eze eze canımı yakıyor