Aliyeylmz27 2 yaşinda bı kızım var bn gün içinde uyumasini istiyorum ama kendisi uyumak istemiyor sizce artık birakmalimiyim gün içinde yatırmayı hanimalar???
Kubrasolmmaz Aliyeylmz27 emerken pış pış açıp zorla uyutuyorum basende bilerek gezmeye gidiyoruz arabada direk uyuyor 😁
Dondurmalikahve Aliyeylmz27 Uyumazdı bende zorlamazdım huysuz değilse uyumak zorunda değil ama uykusu varsa uyku saatleri düzenlenebilir.
manicurist Aliyeylmz27 1.5 yaşında kızım gün içerisinde uyuyor 1 uyku yapıyoruz artık akşam 9 da uyuyor 3 yaşa doğru gündüz uykusu bırakılmalı deniliyor
Elfvli Aliyeylmz27 kreşe gidiyor. Hergun saat 13.00 ile 15.00 arasi uyku saatlerinde uyuyor. Kizim 26 aylik.
Balkupum2505 Aliyeylmz27 28 aylik oğlum öylen tam saat 1 de uyur 😀 maşalalh saati şaşmaz bugün biraz fazla uyudu ama 🙄 hâlà uyuyo
Mavi1602 Aliyeylmz27 1 hafta sonra 2 yaşına giricek normalde uyurdu 1.5 en az en fazla 2 saat şimdi 40 dk da ağlayarak uyanıyor uykusu var halbuki geri uyutmak için çabalıyorum daha çok ağlıyor bu sefer bırakıyorum gün boyu eziyet ediyor uyku almadığı için
Divayorgun Aliyeylmz27 2.5 yaşında zor uyutuyorum. Uyumazsada ben çok yoruluyorum heryeri döküyor saçı
Egegun Aliyeylmz27 oğlum 2.5 yaşında 12.30 oldumu mama yap uyuycam der 1.5 2 saat uyur ama arkadasımın kızı 2 yaşında bıraktı öğlen uykusunu çocuktan çocuğa farkediyor istemiyorsa bırakın derim